Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf met meer dan 78 jaar ervaring in de slapenbranche en is dan ook het adres voor een goed slaapadvies! in onze showroom van ruim 1000m2 staan alle bekende merken en ons huismerk overzichtelijk gepresenteerd, onder het genot van een kopje koffie zullen onze verkoopadviseurs samen met u proberen de ultieme slaapoplossing te vinden, onze slogan is dan ook “Wij hebben een slaapoplossing voor iedereen”. Mocht onverhoopt blijken dat de keuze die we samen gemaakt hebben niet de juiste is dan lossen we dit in goed overleg met u natuurlijk op, want wij zijn pas tevreden als u dat bent! Het is tenslotte niet zo belangrijk welk bed u koopt maar WAAR u het bed koopt! Omdat we ook gespecialiseerd zijn in woningstoffering kunt u de complete slaapkamermetamorfose bij ons laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen,verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen. Dus op 1 plaats met 1 aanspreekpunt alles tot in de puntjes laten regelen dat is wat wij voor u doen tot in detail ! Wij zien uw bezoek aan onze showroom met belangstelling tegemoet: Fam. Omsels en medewerkers.

MAATWERK:
Maatwerk is voor ons de standaard in de ruimste zin van het woord. Wij maken een voorstel geheel op maat wat betreft budget, ligcomfort, afmetingen kast en bed, stoffering, levertijd etc. !!

MERKEN:
Wij zijn geen ” Merkverkopers” die een marketingverhaal van een leverancier moeten verkopen, maar verkopen alleen merken waarvan wij vinden dat ze een toegevoegde waarde leveren tegen de juiste prijs. De Omsels Dreamcollectie is een collectie die speciaal voor ons gemaakt wordt en waar wij onze jarenlange ervaringen in verwerkt hebben! Het uitgangspunt voor de ontwikkeling van deze collectie was om de beste slaapproducten te maken voor een betaalbare prijs en waar slaapcomfort, kwaliteit, maatwerk,service, garantie en een snelle levertijd centraal staan! Daarom werken wij met deze collectie alleen met kleine Nederlandse en Belgische fabrieken die bovenstaande uitgangspunten kunnen waarborgen ! Verder werken wij met een aantal fabrikanten die nog unieke kwaliteitsproducten maken : Swissflex, Kreamat, Ubica, Geltex-Inside,Polypreen , Preston , Norma, Victus Beds of Sweden, Nolte, Staud en Ubica.